Корзина
201 отзыв
Надежный продавец Prom.ua
Контакты
ООО "СИСТЕМЫ КРЕПЛЕНИЯ"
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380633003499712Виктория
+380933964449716Светлана
+380933964456714Сергей
+380933221252710Татьяна
+380632402904717Александра
Менеджер
УкраинаКиевул. Генерала Наумова, 17-А
| live:557be98156034d65 | tatiana100003 | live:.cid.2857fb9247b65e9e
Карта

Політики конфіденційності та захисту персональних даних

Загальні положення

 Управління сайтом https://maysterfix.com (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ“СИСТЕМИ КРІПЛЕННЯ”, код ЄДРПОУ 38591219, юридичною особою, що зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

 Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі -“Політика”) пояснює, як Компанія збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які Компанія автоматично отримує, коли ви використовуєте Сайт, або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст.ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

 Відвідуючи Сайт, ви приймаєте цю Політику та дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Збір та використання персональних даних.

Власником та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ТОВ «СИСТЕМИ КРІПЛЕННЯ».

 При використанні користувачем Сайту Компанія здійснює обробку даних користувача, а саме:

  •  даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  •  ір-адреси;
  •  параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

 Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад:  логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

 При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

 Обробка і зберігання персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту. Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Київ, вул. Генерала Наумова, 17-А.

 Цілі використання персональних даних

 Ваші персональні дані використовуються в цілях:

  •  полегшення користування сайтом в майбутньому,
  • дослідження та аналізу поведінки та вподобань , в тому числі для роботи з контрагентами в сфері реклами,
  •  обміну інформацією/новинами;
  • на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів 3 масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії

 Термін зберігання персональних даних

 Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

 При роботі Сайту використовуються файли Сookie

 Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли Сookie допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Зв’язок

 Ви можете звернутись із запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності та/або щодо обробки ваши персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту у будь-який час, надіславши повідомлення за адресою:  

adm3k@ukr.net

facebook twitter